ID: 5594
Beskrivning
Diverse kurslitteratur för programmet Kulinarisk
kock och måltidskreatör (Culinary arts and meal
science), Restaurang- och hotellhögskolan, Örebro
universitet, Grythyttan.
Alla är köpta nya och är i mycket bra skick.
Köparen betalar ev. frakt.
In search of hospitality. Theoretical perspectives and debates.
Conrad Lashley, Alison Morrisson
ISBN: 0-7506-5431-7
350 kr
Family meal experience. Perspectives on practical knowledge, learning and culture.
Inger M. Johnsson
ISBN: 91-7668-402-4
Gratis då du köper något annat
Bättre arbetsmiljö. Hotell- och restaurang.
Utgiven av Prevent
ISBN: 978-91-7365-035-9
100 kr
Samhällsvetenskaplinga metoder, uppl. 2
Alan Bryman
ISBN: 978-91-47-09068-6
350 kr
Forskningsmetodikens grunder. Att planera, genomföra och rapportera en undersökning. Fjärde upplagan.
Runa Patel, Bo Davidsson
ISBN: 978-91-44-06868-8
180 kr
The experience economy, Updated edition
B. Joseph Pine II, James H. Gilmore
ISBN: 978-1-4221-6197-5
150 kr
Etnologiskt fältarbete
Lars Kaijser & Magnus Öhlander
ISBN: 978-91-44-05852-8
150 kr
Reflektion och praktik i läraryrket
Christer Brusling & Göran Strömqvist
ISBN: 978-91-44-01786-0
200 kr
Den dolda kunskapen - En bok om serviceyrket inom hotell och restaurang
Jack Lainpelto & Katrin Lainpelto
ISBN: 978-91-44-07585-3
150 kr
M200 Compact Marknadsföring Problembok
Andersson, Jansson, Nilsson, Philsgård
ISBN: 91-47-07589-9
Alla är köpta nya och är i mycket bra skick.
Köparen betalar ev. frakt.
In search of hospitality. Theoretical perspectives and debates.
Conrad Lashley, Alison Morrisson
ISBN: 0-7506-5431-7
350 kr
Family meal experience. Perspectives on practical knowledge, learning and culture.
Inger M. Johnsson
ISBN: 91-7668-402-4
Gratis då du köper något annat
Bättre arbetsmiljö. Hotell- och restaurang.
Utgiven av Prevent
ISBN: 978-91-7365-035-9
100 kr
Samhällsvetenskaplinga metoder, uppl. 2
Alan Bryman
ISBN: 978-91-47-09068-6
350 kr
Forskningsmetodikens grunder. Att planera, genomföra och rapportera en undersökning. Fjärde upplagan.
Runa Patel, Bo Davidsson
ISBN: 978-91-44-06868-8
180 kr
The experience economy, Updated edition
B. Joseph Pine II, James H. Gilmore
ISBN: 978-1-4221-6197-5
150 kr
Etnologiskt fältarbete
Lars Kaijser & Magnus Öhlander
ISBN: 978-91-44-05852-8
150 kr
Reflektion och praktik i läraryrket
Christer Brusling & Göran Strömqvist
ISBN: 978-91-44-01786-0
200 kr
Den dolda kunskapen - En bok om serviceyrket inom hotell och restaurang
Jack Lainpelto & Katrin Lainpelto
ISBN: 978-91-44-07585-3
150 kr
M200 Compact Marknadsföring Problembok
Andersson, Jansson, Nilsson, Philsgård
ISBN: 91-47-07589-9